48:n varastokopit

48:n varastotilat sijaitsevat Mikkelin keskustan lähellä, Maaherrankatu 48:ssa. Varastotila koostuu useista yksittäisistä metallirakenteisista varastokopeista. Kaikkien koppien korkeus 3 metriä ja ne ovat katottomia.  Pohjapinta-alat ovat 1.7 m2 – 10m2; hinnat alkaen 37€/kk. Alla olevasta kartasta näet pohjaratkaisun ja vuokrahinnat. Minimi vuokra-aika on 1 kk.

Varaston vuokrasopimuksen teon yhteydessä ohjelmoidaan kulkuavain varaston sähkölukkojärjestelmään. Avaimesta peritään 20€:n pantti, jonka saa takaisin vuokrasopimuksen päätyttyä.  Vuokrasopimuksen allekirjoituksella vuokralainen vahvistaa lukeneensa varastojen vuokraehdot ja sitoutuu niitä noudattamaan.

Portti on auki arkisin 6 – 23; viikonloppuisin ja pyhäpäivisin 8 – 18. Muina aikoina käynti vain Maaherrankadun puolelta.

Viimeiset 2000 oven käyttäjätietoa tallennetaan. 48:n varastokoppien ulko- ja sisätiloja kuvataan kuudella kameralla ympäri vuorokauden. Tallenteita käytetään ainoastaan mahdollisten rikostapausten selvittämiseen. Tallenteet poistuvat järjestelmästä automaattisesti 2 kuukauden kuluttua. Vartiointipalvelu käy 2 kertaa vuorokaudessa tarkistamassa tilan. Varaston vuokraaja on kuitenkin velvollinen huolehtimaan vakuutuksen tavaroilleen.

Yrityksen vuokratessa varastokopin, ilmoitettuun hintaan lisätään arvonlisävero. Muilta osin käytännöt ovat samanlaiset kuin yksityishenkilöille vuokrattaessa. Katso vuokrakoppien vuokrausehdot täältä.

 

Varaustilanne selviää soittamalla: Mia Tenhunen 040 159 4848 (arkisin 9 – 15)